Dolce Gusto

Dolce Gusto® is een concept van Nescafé®. Er wordt gewerkt met Dolce Gusto® Koffiemachines op de zogenaamde Dolce Gusto®-manier. Dat houdt in dat je thuis met een druk op de knop koffie koffie kan zetten. Dolce Gusto® beschikt over een enorme veelzijdigheid van koffiesoorten en zelfs thee en chocolademelk.

Meer dan 30 soorten met Dolce Gusto

Zo zet je zelf intense zwarte koffies, heerlijk romige witte koffies, verkwikkende theeën en zoete chocoladeverwennerijen, je kunt uit meer dan 30 soorten kiezen.

Er wordt in het Dolce Gusto® concept gewerkt met gesealde koffiecups. Onder druk van 15 bar wordt verse koffie gezet. Er zijn veel mensen die de cups van Dolce Gusto erg lekker vinden. De cups zijn wat duurder dan verse koffie maar de machine is veel goedkoper. Of je de huismerk cups voor Dolce Gusto net zo lekker vindt al de originele van nescafé zou je zelf moeten bepalen. We hebben in elk geval al machines gezien voor €50 en het duurste apparaat dat wij zagen kost €300 euro. Reken hier uit of de Dolce Gusto Machine voor jou gunstig is of dat je beter een volautomatische bonenmachine kuntv nemen.